Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-16:30hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 25 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

Registrujte se do Newslettru a získejte slevu na váš nákup.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas REACTION CZ s.r.o., se sídlem Na Zahradách 3170/1a, 690 02 Břeclav, Česká republika, IČO: 04980662, zapsaná vObchodním rejstříku vedeného Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 92919 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Lampy ze série LEGAL a LEVEL
14.04.2020
Lampy ze série LEGAL a LEVEL
Lampy z oblíbené série v nové barevné kombinaci černé a zlaté. číst celé
Nábytek z masivu a kovu ze série MONSTER II
08.04.2020
Nábytek z masivu a kovu ze série MONSTER II
Masivní nábytek ze dřeva Sheesham v kombinaci s lesklým kovem. číst celé
Nábytek z divokého dubu LIVIGNO OAK
14.10.2019
Nábytek z divokého dubu LIVIGNO OAK
Série nábytku z divokého dubu a kovu v antracitové barvě. číst celé
Rohové sedačky s otomanem a polštáři LOTUS
10.09.2019
Rohové sedačky s otomanem a polštáři LOTUS
Moderní rohové sedačky s velkým odpočinkovým prostorem. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Sociálni síte

Kontakty

REACTION CZ s.r.o.
Na Zahradách 3170/1a
690 02 Břeclav
IČO: 049 80 662 / DIČ: CZ04980662

Email: info@nabytek-reaction.cz
Tel: +421 902 813 111
Po-Pi: 9.00 - 16.30hod

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.