Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


» OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů a ochrana soukromí.

Respektujeme vaše soukromí a to je pro nás prvořadé. Abychom vám mohli nabídnout hodnotné služby, potřebujeme znát některá vaše osobní data. Tato data chráníme před zneužitím a zaručujeme vám, že nikdy neposkytneme třetí straně, s výjimkou partnerů zajišťujících přepravu zboží.
Vaše osobní údaje, které uvádíte na www.nabytek-reaction.cz, jsou důvěrné a v žádném případě nejsou poskytovány dalším subjektům.

Údaje o vašich nákupech na www.nabytek-reaction.cz

Vaše objednávky jsou shromažďovány. Je to nutné kvůli zajištěnu dodávek, vyřizování reklamací a nakonec slouží i k vaší zpětné kontrole. Informace o nákupech jsou ukládány a nejsou poskytovány třetí straně. Náš internetový obchod si vyhrazuje právo ustoupit od záruky bezpečnosti v případě napadení serveru neznámým pachatelem (hackerem). Pouze v takovém případě neplatí výše uvedená pravidla manipulace s daty.

Jak chráníme Vaše soukromí? (Ochrana soukromí a osobních údajů)

Provozovatelem internetového obchodu www.nabytek-reaction.cz (dále jen "Obchod") je REACTION CZ s.r.o. Na Zahradách 3170/1a, 690 02 Břeclav, Česká republika, EU IČO: 049 80 662, DIČ: CZ049 80 662. Abychom Vám mohli poskytnout všechny služby, potřebujeme o Vás vědět základní informace. Některé z nich mají povahu osobních údajů ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů. My se tímto zákonem při používání Vašich údajů řídíme. Zavazujeme se, že budeme s Vašimi osobními údaji zacházet a nakládat v souladu s platnými právními předpisy ČR. Prohlašujeme, že budeme zpracovávat osobní údaje v souladu s dobrými mravy a budeme jednat způsobem, který neodporuje ZnOOÚ ani jiným obecně závazným právním předpisem a ani jejich nebudeme obcházet. Prohlašujeme, že Váš souhlas si nebudeme vynucovat a ani podmiňovat hrozbou odmítnutí smluvního vztahu, služby, zboží nebo povinnosti námi stanovené.

 

Pokud se před nakupováním registrujete třeba poskytnout následující informace o Vás:

- jméno a příjmení, přesná adresa včetně země (resp. adresa, která mě být uvedena na faktuře)
- Vaše e-mailová adresa (slouží na Vaši identifikaci v systému a ke komunikaci s Vámi)
- volitelně další adresy (pokud si přejete doručit zásilku na jinou adresu než je fakturační)
- telefonní číslo (pro rychlejší kontakt s Vámi)
- pokud nakupujete jako firma / živnostník, navíc: obchodní název, IČO a DIČ (pro vystavení faktury a správné zaúčtování).

Tyto údaje jsou uchovávány na našem serveru, abyste je nemuseli nanovo zapisovat při každé návštěvě. Vaše údaje zpracováváme pro účely vybavení a doručení vaší objednávky a vzájemného plnění našich smluvních práv a povinností. Tyto údaje jsou také nutné pro náš účetní a fakturační systém. Své údaje a další nastavení můžete kdykoli změnit. V případě, že si přejete zrušit svou registraci, požádejte nás o to e-mailem. Váš účet bude do 10 dnů od doručení odvolání souhlasu zneaktivněna a údaje budou vymazány.

V našem obchodě nezadáváte žádné informace, které by se přímo týkaly práce s penězi na Vašich účtech. Všechny v současnosti nabízené formy elektronického bankovnictví (placení za zboží přes internet) jsou realizovány přímo na stránkách Vaší banky, která nám poskytne jedině informaci o úspěšnosti či neúspěšnosti platby. V žádném případě se nedozvíme žádné další informace, jako Vaše přihlašovací údaje nebo zůstatek na Vašem účtu.

Během Vaší návštěvy jsou na našem serveru uchovávány dočasné informace, které jsou potřebné pro správné fungování obchodu (např. Co jste vložili do nákupního košíku, kdy jste na stránku přišli, odkud jste na stránku přišli).

Kdykoliv po přihlášení se na stránce www.nabytek-reaction.cz, si můžete své osobní údaje zkontrolovat a v případě potřeby změnit v části přihlášení.

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme, nezpřístupňují, neposkytujeme žádným jiným subjektům, s výjimkou organizací, s nimiž je spolupráce nezbytná pro správné vyřízení Vaší objednávky. Jsou to doručování spol. TOPTRANS a DPD. Tyto údaje jsou však vždy poskytnuty jednorázově pro vyřízení Vaší konkrétní objednávky. Databázi osobních údajů chráníme před jejich poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů se předpokládá, že údaje budou poskytnuty a zpřístupněny následujícím třetím stranám, resp. okruhu příjemců:

Společnost REACTION CZ s.r.o. ma smlouvu se slovenskými přepravnými společnostmi:

- Direct Parcel Distribution SK s.r.o. , Technická 7 , 821 04 Bratislava, IČO: 35834498, Obchodný register okr súdu BA1, oddiel SRO, Vklad č. 26367/B

- TOPTRANS EU, a.s. , 94905 Nitra, Na Priehon 50, IČO:36703923, Okresný úrad Nitra, číslo živnostenského registra: 110-164555

Registrací zároveň potvrzujete, že jsme Vás ve smyslu platné legislativy informovali o tom, že jako prodávající budeme v procesu uzavírání a plnění kupní smlouvy zpracovávat Vaše osobní údaje bez vašeho souhlasu jako dotyčné osoby, protože zpracování Vašich osobních údajů bude provedeno v předsmluvních vztazích a zpracovávání Vašich osobních údajů je nezbytné k vyřízení objednávky, dodání zboží a plnění kupní smlouvy, v níž vystupujete jako jedna ze smluvních stran.

Máte právo na základě písemné žádosti namítat vůči zpracovávání Vašich osobních údajů, o kterých předpokládáte, že jsou nebo budou použity pro účely přímého marketingu bez vašeho souhlasu a můžete žádat o jejich výmaz. Máte právo namítat vůči využívání a poskytování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu (i v poštovním styku).

Svůj souhlas můžete také kdykoliv odvolat zasláním písemné žádosti na e-mailovou adresu uvedenou na stránce www.nabytek-reaction.cz nebo nastavením přímo ve svém profilu v části "Upravit profil". Okamžitě po obdržení odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů zajistíme likvidaci Vašich osobních údajů, které byly předmětem zpracování. V případě, že jste se rozhodli, udělit nám souhlas se zpracováním Vašich údajů pro marketingové účely, současně potvrzujete, že tento souhlas jste nám udělili dobrovolně a jste si vědomi / á, že tento souhlas platí až do jeho odvolání, popřípadě do skončení doby zpracování vašich osobních údajů.

Vaše osobní údaje jsme oprávněni zpracovávat i po skončení původního účelu zpracování jen v nezbytném rozsahu pro účely statistiky, účetnictví a průzkumu.

Doba shromažďování a zpracovávání osobních údajů se shoduje s dobou trvání Vaší registrace na stránkách obchodu www.nabytek-reaction.cz Pro účely fakturace úhrad, evidence a vymáhání a předávání pohledávek za poskytnutou službu, pro účely vybavení podání účastníka, na uplatnění práv nebo splnění jiných povinností uložených obecně závaznými právními předpisy je spol. REACTION CZ s.r.o. oprávněná vést evidenci osobních údajů i po zániku smlouvy, které jste byli účastníkem.

Jak daná osoba můžete u nás písemně uplatnit všechny Vaše práva podle ustanovení zákona platného v CZ. Pokud máte podezření, že Vaše osobní údaje jsou neoprávněně zpracovávané, máte právo podat návrh na zahájení řízení o ochraně osobních údajů na Úřad pro ochranu osobních údajů České republiky.